Misiune, viziune, valori

Credem in lucrul bine facut. Credem ca doar in acest fel putem ajunge sa traim in Romania la nivelul tarilor occidentale: facand lucrurile bine, asumat, in termul si in bugetul discutat.

Credem in comunicare. O comunicare buna rezolva o buna parte din situatiile ivite pe parcurs. Credem ca beneficiarul trebuie sa fie informat in permanenta cu privire la stadiul lucrarii, la materialele folosite, la bugetul consumat etc. De asemenea, noi, ca prestatori de servicii, incercam sa intelegem cat mai bine viziunea beneficiarului cu privire la lucrarea finala, pentru a o putea pune in practica in cel mai bun mod.

Misiunea noastra este realizarea de acoperisuri pentru constructii civile, industriale si edilitare de cea mai inalta calitate, care sa confere clientilor certitudinea realizarii unor proiecte remarcabile, reprezentative

George Saracin
Administrator Dystom srl

Viziunea firmei: Diversitate in oferirea de produse si servicii prin oferte personalizate, adaptate cerintelor clientilor nostri,

Echipa DYSTOM, este reprezentata de profesionisti dornici sa va ajute sa gasiti cea mai buna solutie pentru acoperisul dvs inca din momentul in care decideti sa deveniti clientul nostru.

Hai sa discutam despre acoperisul tau din Busteni, Predeal, Sinaia, Azuga sau…de oriunde din tara!

Esti in cautarea unei echipe de profesionisti pentru montajul unui acoperis in Busteni, Sinaia, Predeal, Azuga sau in imprejurimi? Ei bine, echipa Dystom iti sta la dispozitie pentru consultanta, masuratori si montaj, indiferent de complexitatea lucrarii.

Leave this field blank

Product Enquiry